Karjannousemantie 7, 27500 Kauttua 044 9719306 hiusstudiosilver@gmail.com

Yritys

 

Hiusstudio Silver on vuonna 2013 perustettu yritys, jolloin kotimme yhteyteen rakennettiin erilliset tilat kampaamolle. Liikkeen omistan minä Tiina Haanpää. Haaveilin omasta liikkeestä vuosia ja kun ostimme talomme, näin heti potentiaalin yrityksen tiloille, tonttimme tyhjällä nurmikentällä. Siitä se ajatus sitten lähti. Odotin tuolloin esikoistamme ja äitiyslomani aikana Hiusstudio Silver rakennettiin. Halusin luoda asiakkaille harmoonisen tilan, johon voisi tulla rentoutumaan, ilman muun maailman hälinöitä. Pidän myös kovasti sisustamisesta, joka näkyy maalaisromanttisin ja hopeahohtoisin elkein liikkeen sisustuksessa.


kuva tiinasta

 

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2004 Rauman ammatti-opistosta, ja siitä asti olen alalla työskennellyt yrittäjänä, joten taitojani olen hionut jo mukavan aikaa. Olen myös kahden lapsen äiti. Haluan tarjota asiakkailleni ihanan hetken kampaamossani, johon laitan kaiken osaamiseni peliin asiakasta kuunnellen.


Meillä on käytössä Wella Professionalin värit, jotka ovat kehityksessä aina alan kärjessä. Muutkin tuotteet jotka meillä ovat käytössä ja myynnissä, ovat vain sellaisia, jotka olen hyväksi havainnut. Vaikka Silver onkin kotimme yhteydessä, on liike tilava ja valoisa. Olen valinnut myös laajan ja hyvän valikoiman laadukkaita hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopivat tuotteet ja asiakas voisi myös halutessaan kokeilla erilaisia tuotteita. Tällä hetkellä valikoimaa löytyy tuotesarjoilta Moroccanoil, L`anza, Evo ja Idhairin Colour bomb-värihoitoaineet.

Koulutuksissa käydään useamman kerran vuodessa oppimassa uusimmat tekniikat ja trendit, jotta pysytään ns. ”aallon harjalla” ja tekeminen pysyy mielekkäänä.

Otamme kaikki asiakkaat ilolla ja ammattitaidolla vastaan. Tervetuloa!

P.S. Käytössämme on myös nettiajavaraus, jossa ajan pystyt varaamaan 24/7 tai päivisin voit myös soittaa numeroon 044 971 9306.