Karjannousemantie 7, 27500 Kauttua 044 9719306 hiusstudiosilver@gmail.com

Tuotteet


L´anza on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista.
Yrityksen filosofia on “terve hius on kaunis hius”. Tästä on lähtenyt inspiraatio ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdisteiden kehitykseen, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja edustavat nykyaikaisinta teknologiaa hiustuotteiden alalla. Tuloksena ovat kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset. Ylellinen tuotevalikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet.

Meiltä löytyy Healing oil- ja Healing color-linjoista tuotteita. Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja. Tuotteissa on hiusta korjaava Healing-teknologia sekä kolminkertaisen UV-suoja, joka suojaa hiuksia kaikkia UV-säteitä vastaan.


Design.ME toi ensimmäisenä markkinoille suihkutettavan hiuspuuterin, Puff.ME:n, joka nosti brändin välittömästi räjähdysmäiseen suosioon. Niin yksinkertainen, mutta nerokas keksintö luo megavolyymia kaikille hiustyyleille ja on äärimmäisen helppo käyttää. Brändin tarina sai alkunsa tästä neljän ystävyksen ideasta – ideasta, josta kasvoi kompakti tuotelinja, jonka tavoitteena on tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta helppoa, nopeaa ja hauskaa. Design.ME on uudenlainen valmistaja, joka on tuonut kaivattua muutosta markkinoille.

Herkullisen näköiset pakkaukset ja toimivat tuotteet, joissa innovatiiviset koostumukset. Lisäksi nämä laadukkaat tuotteet ovat cruelty free (ei eläintestausta), eivätkä ne sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai gluteenia.