Karjannousemantie 7, 27500 Kauttua 044 9719306 hiusstudiosilver@gmail.com

Tuotteet


L´anza on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista.Lanza_tuotekuva
 Yrityksen filosofia on “terve hius on kaunis hius”. Tästä on lähtenyt inspiraatio ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdisteiden kehitykseen, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja edustavat nykyaikaisinta teknologiaa hiustuotteiden alalla. Tuloksena ovat kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset. Laaja ja ylellinen tuotevalikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja. Tuotteissa on hiusta korjaava Healing-teknologia sekä kolminkertaisen UV-suoja, joka suojaa hiuksia kaikkia UV-säteitä vastaan.


Moroccanoil logo
Moroccanoilille terveet ja kauniit hiukset ovat sydämenasia.Moroccanoil tuotekuva Moroccanoil on aloittanut alkuperäisellä Moroccanoil Treatment-hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen. Tuotteiden innovatiivinen, antioksidantteja täynnä oleva sekä erittäin ravitseva koostumus on ainutlaatuinen, ja sen avulla saavutetaan jopa dramaattisia tuloksia. Tuotesarjaan luotetaan maailmanlaajuisesti, koska se yksinkertaisesti toimii.


Evo logo
Evo -pullot pursuavat persoonallisuutta ja niiden sisältä löytyy ylellisiä tuotteita.Evo tuotekuva Tuotteet antavat ammattimaisen lopputuloksen samalla kun kunnioittavat luontoa. Et löydä tuotteista tarpeettomia, ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja. Kaikki evo -tuotteiden ainesosat ovat tarpeellisia, mitään ei ole lisätty markkinointilauseiden vuoksi.


Niophlex logo

NIOPHLEX-hoitokäsittely:

Niophlex suojaa ja vahvistaa hiusten sisäistä rakennetta sekä parantaa kimmoisuutta. Suojaa hiusta  suuremmilta vaurioilta vaalennus- ja värjäyskäsittelyjen aikana. Voidaan tehdä myös tehohoitona joka palauttaa hiuksiin kosteutta ja vahvistaa hiusta. Tekee hiuksista sileämmät ja elinvoimaisemmat. Hoito on kolmivaiheinen joista nro.1 ja nro.2 suoritetaan kampaamossa ja nro.3 on kotihoitotuote, jolla pidennät hoidon kestoa kotona.


idhair colourbomb

COLOUR BOMB:

IdHairin Colour bomb- sävyttävät hoitoaineet.Sävyjä löytyy vaaleita, ruskeita, kupareita, punaisia ja violetteja. Erittäin pigmenttirikas tuote. Tekee hiuksesta napakamman. Voidaan käyttää vaikka joka pesukerta hiusväriä ylläpitävänä, tai jos halutaan intensiivisempi lopputulos laitetaan reilummin ja pidennetään vaikutusaikaa.